Før

Efter

Billedet er blevet taget i en skæv vinkel. Samtidig er der enkelte mindre kønne elementer som kan undværes på billedet.

Der anvendes perspektiv transformering for at finde en linje at læne sig op af, i det her tilfælde container-linjerne. Billedet rettes op efter linjerne i en 90* vinkel.  Rust fra metallet erstattes, farvemætningen øges, eksponering og kontrast justeres. 

Før

før og efter

Efter

Efter photoshop

Vi ønsker at øge dramaturgien på billedet og give et ansigtsmakeover.

Billedet opdeles i to dele: en baggrund og en forgrund. Baggrundens fokuspunkt ændres til i midten med et spotlight effekt. I forgrunden blødgør vi huden og erstatter de fine modermærker. Derefter justeres eksponering, kontrast og skygger. 

Før

landskab før photoshop

Efter

Et flot billede men ved at ændre på simple ting kan det blive pænere.

Den her form for ændring kræver erfaring med RAW-filtypen. Alle ændringerne er blevet lavet med Camera RAW-programmet. Temperaturen her kan ændres, så det giver en mere sommerlig effekt. Samtidig kan man øge eksponering på specifikke farver for at fremhæve highlights. 

Før

ansigtsmakeover før

Efter

ansigts makeover photoshop

Total ansigtsmakeover til en yngre alder og ændring af sæson. 

Denne ændring kræver en del billedmanipulation. Håret er blevet tykkere med liquify-værktøjet.  Fordybninger, overfladiske rynker og ar er blevet blødgjort og erstattet med andre dele af hud med content aware, stamp tool og spot healing. 

For at ændre på sæsonen, markerer man alt udover hende, og ændrer på temperatur, skygger, eksponering og kontrast. Derefter kan man gentage processen for kvinden. Det kræver dog andre markører, da det er anderledes farver.

Før

Efter

efter redigering af havn billedet

Fra en kedelig og simpel bro til et eksotisk feriedestination, og for at komplicere tingene, så tilføjer vi manden som et udefrakommende element.

Det er samme princip som ovenstående billede, men på dette billede skal man være varsom, da det kræver meget erfaring med Camera RAW. For ændringerne kan nemt få billedet til at se urealistisk ud, derfor skal man være påpasselig med de forskellige markører.

For at tilføje et udefrakommende element, kræver det et andet billede. Man skal fjerne baggrunden fra billedet, hvor man har det element som man gerne vil tilføje, og føre det til det oprindelige billede. Ligeledes skal man ændre på farverne så der er overensstemmelse med elementet fra billedet og ens oprindelige billede.

Før

Efter

Billedet blev taget mens skyrene skyggede for solen. Vi vil også gerne fjerne de små revner i huset bagved. 

Da det er et RAW format billede, så kan man ændre på skyggerne og eksponering på en naturlig måde. Derudover er flere dele erstattet, f.eks. revnerne i muren og mindre ujævnheder.