Hvordan gør jeg?

Hos Picifiy redigere vi dine billeder for dig, med henblik på at få et endnu skarpere og flottere billede.

Fordelen ved det er at, vi har professionelle designere til at redigere dine billeder. Vi vil gør vores bedste for at tilfredsstille dig, og med vores ekspertise forsøger vi at redigere dit billede, således at det ikke er muligt at se at billedet er blevet redigeret, ligesom i mange andre redigeringsprogrammer. 

1. Tryk på Upload knappen i højre hjørne, for at uploade dit billede Vi tager i mod følgende formater: JPEG, JPG, TIFF, PNG, NEF og RAW, og desto højere opløsning desto bedre resultater.

2. Forklar tydeligt hvad du IKKE ønsker redigeret, eller noget vi skal være særlig opmærksom på. Som sådan, har vi frie tøjler til at redigere dit billede, som det passer os, medmindre du tydeliggøre hvad du gerne vil have. 

3. Modtag dit billede inden for 1-2 dage på din E-mail. Du har en revision, hvor du kan tydeliggøre hvad du ønsker at have ændret. 

 

Revision af dit billede

Hvis du ønsker revision af dit billede, skal det være i forlængelse af dine beskrivelser og kommentarer da du uploadede dit billede. 

F.eks. kan du ikke ønske revision om at få fjernet en person fra dit billede, hvis det slet ikke var det hensigten med billedet var i første omgang. 

 

Hvilke redigeringer foretager vi os?

Nogle af de ændringer vi kan foretage er:

Farver, skygger, eksponering, kontrastforskelle, sort-hvid, billedmanipulation, kropsmanipulation, ansigtsretouch, cropning og meget mere. Bare tilføj dine ændringer i kommentarfeltet når du uploader.

Se vores før og efter billeder her.

Bemærk! at vi arbejder ikke med vektorer, men pixels.